KURUMSAL MAİL GİRİŞ

FOTOĞRAF     ·       VİDEO

Tarsus Özel Köklü Lisan Fen Lisesi

Hakkımızda

1966 yılında Mersin’ de İngilizce öğretmeni Rahmi KEREM tarafından okullarda İngilizce derslerine takviye olsun diye lisan dil kursu olarak eğitim hayatına başlamıştır. Daha sonra üniversite sınavını 1972 yılında başlayınca üniversite hazırlama kurslarına başlama kararı alınmış olup ismi Lisan Fen olarak değiştirilmiştir.  Tarsus’ ta 1974 yılına şube olarak eğitim hayatına başlamış olup yıllarca üniversite hazırlık kursları olarak eğitim hayatını sürdürerek on binlerce öğrenciyi üniversiteli yapmıştır. 2015 yılında dershanelerin dönüşüm sürecine girmesi ile Lisan Dershanesi Köklü Temel Lisesi olarak eğitim hayatını sürdürmektedir. Köklü Temel Lisesi’ nde 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf ve 12. sınıf olarak öğrenciler deneyimli, tecrübeli öğretmenlerden eğitimlerini almaktadır. Köklü Temel Lisesi 180 öğrenci her branşta 25 öğretmenle eğitime devam etmektedir.

Arama Yapın